Schaaklokaal Het Looks
A game of art
De oprichters van ChessLooks Lier
Previous Next
Schaaklokaal Het Looks Schaaklokaal Het Looks
A game of art A game of art
De oprichters van ChessLooks Lier De oprichters van ChessLooks Lier

't Looks oep z'n leukst

't Looks oep z'n leukst. Een fijn festivalweekend, maar de weergoden hadden wat liever mogen zijn :-) Vandaag viel het voor ons gelukkig nog mee: het bleef droog, en dat is al wat. ChessLooks stond met z'n standje vlakbij het Kluizeplein. Er was wel wat volk, maar van een overrompeling was er zeker geen sprake (ietwat boze blik naar de weergoden). Niettemin stonden er altijd wel geïnteresseerden aan onze partytent. Af en toe volwassenen, maar toch hoofdzakelijk jeugd. Onze drie bordjes waren permanent bezet, ook weer vooral door jeugdig grut. We hebben dan ook weer de nodige contactadressen kunnen neerpennen voor onze jeugdlessen die op 1 oktober beginnen (daar volgt later nog meer over).

 

Op een bepaald moment stonden - met een interval van letterlijk 2 minuten - zelfs burgemeester Boogaerts en schepen van evenementen Verwaest eventjes aan onze stand :-) Ook supertof dat Jessie (en haar mama!), Joaquin, Jens, Patris en haar echtgenoot ons een bezoekje brachten. En in de late namiddag kwamen Margot en Chloë zelfs een supervers pompoen-chili-soepje brengen. Lekker warm want het was toch wat killig op de momenten dat het prille herfstzonnetje het liet afweten (en dat waren er nogal wat…).

Conclusie: niet zo'n heel grote opkomst dit jaar, maar toch waren we tevreden. Het was een vruchtbare namiddag want er werden toch weer wat contacten gelegd. Na het opruimen werd er uiteraard nog afgesloten met een versgetapt 'Slijperke', het bier dat zelf gebrouwen wordt door Buurtwerking Het Looks en enkel op dit festivalweekend te krijgen is. Dat het maar rap terug rommelmarkt is ;-)