Slotles jeugd 2019

Onder een zalig voormiddagzonnetje en (gelukkig!) een koele bries sloten we dit schaakschooljaar af. Met een onderling tornooitje. In een schaduwrijk hoekje van het zonovergoten terras van Het Looks. Enkel Elien kon er jammer genoeg niet bij zijn (snelle beterschap Elien!!). We hadden maar twee uurtjes dus speelden we 5 ronden Zwitsers.

Na twee spannende uren - met tussendoor snoepjes en een hoognodig drankje - stond alweer Louis aan het hoofd van het klassement. Hij won het tornooi met 4/5. Op een mooie tweede plaats vinden we plaagstok Tibo terug :-) En op de derde plaats een kwartet meisjes: Lore, Dieuwke, Kato en Louise. Wie zegt daar dat meisjes niet kunnen schaken?!! Ook bij de andere kinderen zagen we, zonder uitzondering, goeie dingen.

Bij de prijsuitreiking kregen alle kids een applaus en (veel belangrijker!) een snoepzakje. En nu wacht hen allemaal een welverdiende vakantie.

Erik en ikzelf willen jullie allemaal - Louis, Lore, Kato, Dieuwke, Tibo, Sepp, Elias, Arda, Finn, Niels, Senne, Louise, Elien - bedanken voor jullie inzet en enthousiasme. Het was weer een waar genoegen om jullie dit jaar te mogen begeleiden. Jullie zijn een supertoffe groep waar we heel erg trots op zijn :-) Hopelijk komt er volgend jaar een verlengstuk voor iedereen!

PS. ook de mama’s en papa’s krijgen een pluim voor hun meeleven, enthousiasme en medewerking!

Patrick Verrijssen.