Algemene ledenvergadering

Vrijdag 26/08 hielden we onze algemene ledenvergadering. Met 16 aanwezigen werd die behoorlijk bijgewoond. En wat nog mooier was: er was aandacht van begin tot einde. We hebben het al anders geweten.

Na de vergadering werd er een tornooitje met tijdshandicap gespeeld (hoe hoger je rating, hoe minder bedenktijd). Dat werd met overmacht gewonnen door Steven, met het maximum van 7/7. Gunter eindigde op een mooie tweede plaats met 5/7, Willy pikte het brons mee met hetzelfde puntenaantal.

Omdat clubkampioen Sander niet op de ledenvergadering aanwezig kon zijn kreeg hij afgelopen vrijdag 02/09 de beker met een weekje vertraging uitgereikt. Naast de beker ontving hij ook een flesje bubbels, en een kleine geldprijs omdat hij ook medewinnaar werd van ons Zomertornooi. Bovendien trok onschuldige hand Gunter ook nog Sander’s naam uit de pot, dus was hij ook nog eens de winnaar van de gratis drankkaart.

Op de foto zien we de kampioenen van afdeling 1 en 2, Sander en Erik. In 3de afdeling werd Ronny kampioen, in 4de afdeling Quinten. Proficiat aan allen. Het rapidtornooi dat we die avond hielden werd gewonnen door Willy.

Volgende week beginnen we er dan definitief aan: de eerste ronde van ons clubkampioenschap 2022-2023.